Prva laboratorija za kontrolu mleka počinje s radom

Bez autora
May 07 2013

Prva laboratorija za ispitivanje kvaliteta mleka u Srbiji s ovlašćenjem Ministarstva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo počinje danas da radi na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu. Laboratorija počinje sa rutinskim radom, a tačan datum zvaničnog otvaranja biće naknadno određen.Kombijem će prvi put biti dopremljeni uzorci sa terena u laboratoriju, a planirano je da se dnevno obradi do 1.500 uzoraka mleka. U skladu sa brojem obrađenih uzoraka planirano je otvaranje novih radnih mesta, a njihov broj biće naknadno određen.

Prva laboratorija za kontrolu mleka počinje s radomPrva laboratorija za ispitivanje kvaliteta mleka u Srbiji s ovlašćenjem Ministarstva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo počinje danas da radi na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu.

“Laboratorija počinje sa rutinskim radom, a tačan datum zvaničnog otvaranja biće naknadno određen”, rekla je Tanjugu direktorka Depadansa za štočarstvo Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Snežana Trivunović.

Ona je navela da će kombijem prvi put biti dopremljeni uzorci sa terena u laboratoriju, dodajući da je planirano da se dnevno obradi do 1.500 uzoraka mleka. U skladu sa brojem obrađenih uzoraka planirano je, kako je dodala, otvaranje novih radnih mesta, a njihov broj biće naknadno određen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik